PARTNER

Fourcast for Education

Bij Fourcast for Education willen we scholen ondersteunen bij het pedagogisch inzetten van ICT.Hiervoor vertrekken we vanuit de duurzame ICT visie van de school en gaan we deze vervolgens omzetten naar een concreet en zinvol ICT beleid.

Partner voor scholen

Bij Fourcast for Education willen we scholen ondersteunen bij het pedagogisch inzetten van ICT. Hiervoor vertrekken we vanuit de duurzame ICT visie van de school en gaan we deze vervolgens omzetten naar een concreet en zinvol ICT beleid. Hiervoor geloven wij in het inzetten van Google technologie om deze investeringen echt te doen renderen.

Als betrouwbare IT partner voor scholen, houden wij natuurlijk alles uit de onderwijs- en technologie wereld nauwlettend in de gaten. Onze mensen worden ook steeds bijgeschoold en zijn allemaal Google Certified Innovator. Mede hierdoor is Fourcast for Education een Google for Education Premier Partner.

Voor en door leerkrachten

Het beste advies over ICT op school komt van mensen die zelf in het veld actief zijn en beter dan geen ander de noden kennen: Fourcast for Education is een bedrijf door en voor leerkrachten. De meesten van onze mensen zijn nog steeds actief in het onderwijsveld, waardoor de we de praktijk kennen.

Als onderneming geloven wij dat mensen uit het onderwijsveld altijd en overal leren en voortdurend in ontwikkeling zijn. Daarom zorgen wij ervoor dat iedereen op de hoogte blijft via onze blogs, onze maandelijkse Edu Talks, webinars, nieuwsbrieven en e-trainingen.

Ons aanbod

1. Opleidingen

Fourcast for Education wil leerkrachten helpen om aan de slag te gaan met al onze tools. Hiervoor kunnen leerkrachten en scholen steeds beroep doen op onze opleidingen zoals Google Classroom, Google Spreadsheets, … Een uitgebreid overzicht vind je steeds op onze website. Intussen bieden we met onze Future Moves ook volledige pedagogische studiedagen aan.

2. Chromebooks & hardware

Wie digitaal wil gaan werken, heeft natuurlijk ook toestellen nodig. Wij werken samen met Acer en HP om scholen in die nood te voorzien. Daarnaast voorzien wij ook onze continuïteitsgarantie, zodat elke leerling op elk moment verder kan. Om de Chromebooks veilig op te bergen in de klas of school, bieden we ook heel wat laadoplossingen aan.

3. Change management

Onze mensen hebben intussen heel wat scholen zien en helpen digitaliseren. Op basis van deze ervaringen, is er een change management traject opgesteld waarbij we scholen helpen om hun digitalisatieproject succesvol op te zetten.

4. Netwerking

In een moderne schoolomgeving is een goede wifi-verbinding niet meer weg te denken. Ons partnership met Ubiquity helpt ons om scholen hierbij te helpen. Vraag ons zeker naar een analyse van jouw netwerk..

5. Licenties

Over de jaren heen, groeide ook onze licentie-portfolio. We werken samen met Google, Noteble, Schoolupdate, Lumapps, directprint.io, Spinbackup, Neverware,.. .